До уваги внутрішньо переміщених осіб, які  перебувають на обліку в Сторожинецькій міській територіальній громаді!

Оголошується відбір членів у  Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Сторожинецької міської ради.

Заяви приймаються до 06.06.2024 року (включно) Сторожинецькою    міської радою, за адресою вул. Чернівецька, 6 А, м. Сторожинець, 59000, в паперовій формі.

 

Перелік документів:

  1. Заява у довільній формі, в якій зазначається про готовність працювати, а також інформація про входження до складу інших консультативно-дорадчих органів, відсутність конфлікту інтересів.
  2. Документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент.
  3. Документ про освіту (за наявності).
  4. Мотиваційний лист кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради.
  5. Резюме із зазначенням контактного номера телефону та адреси електронної пошти кандидата (за наявності).
  6. Довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, сформованої засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості).  

 

Основними критеріями відбору кандидатів у члени Ради є бажання працювати на громадських засадах, активна участь у громадській діяльності, наявність особистих досягнень або реалізованих проектів у сфері захисту внутрішньо переміщених осіб, наявність конкретних пропозицій щодо особистого вкладу в реалізацію завдань Ради.