УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ №  25-32/2015

 23 січня 2015 року                                                                               м.Сторожинець

 Про розгляд заяви Філоненко Т.В.

          Розглянувши заяву Філоненко Тетяни Василівни щодо надання дозволу на виготовлення землевпорядної документації по виготовленню правопосвідчуючих документів на земельну ділянку по вул.()без погодження із суміжним землекористувачем Думитрюком П. Г., керуючись ст.12, Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

  Заяву гр. Філоненко Тетяни Василівни  взяти до відома.

  1. Відмовити у погоджені меж земельної ділянки Філоненко Тетяні Василівні за суміжного землекористувача Думитрюка Петра Георгійовича, оскільки дане питання не відноситься до компетенції органу місцевого самоврядування та не передбачено вимогами чинного земельного законодавства.
  2. Погодити  гр. Філоненко Т.В. виготовлення документації із землеустрою щодо відведення безоплатно у  власність земельної ділянки площею 0,0611 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. () без погодження  меж із Думитрюком П.Г.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

 СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                 М.М.КАРЛІЙЧУК