УКРАЇНА

 СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 31-32/2015

 23 січня 2015 року                                                                               м.Сторожинець

 Про розгляд заяви Валаша А.С.

             Розглянувши заяву Валаша Аркадія Семеновича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів         

Сторожинецької міської ради від „16″ січня  2015 року керуючись вимогами ст.ст. 12, 127, 128, 134 Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” ,

 МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

 

  1. Відмовити Валашу Аркадію Семеновичу в задоволені клопотання щодо передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0050 га для будівництва та обслуговування індивідуального автогаража по пров. ().
  2. Надати дозвіл Валашу Аркадію Семеновичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом викупу) орієнтовною площею 0,005га для будівництва та обслуговування індивідуального автогаража по пров. ().
  3. Зобов’язати Валаша Аркадія Семеновича замовити в проектній землевпорядній організації розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом викупу) після чого подати його на сесію міської ради для затвердження в установлений законом термін.
  4. Замовити виготовлення експертної грошової оцінки на земельну ділянку по пров. ()та затвердити її на сесії міської ради.
  5. Для виконання п. 4 зобов’язати заявника внести аванс в розмірі 20% вартості земельної ділянки визначеної за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки.
  6. 6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

 

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                 М.М.КАРЛІЙЧУК