УКРАЇНА

 СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 37-32/2015

 23 січня 2015 року                                                                          м.Сторожинець

 Про розгляд заяви Капітули С.С.

та клопотання ТОВ Укрполімет

      Розглянувши спільно заяву приватного підприємця Капітули С.С. щодо передачі земельної ділянки в оренду терміном на 49 років орієнтовною площею 0,6700 га для обслуговування комплексу будівель (адмінбудинок, навіс-вагова, склад-вбиральня, огорожа) по вул. () та клопотання ТОВ «Укрполімет» щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі на конкурентних засадах у формі аукціону права довгострокової оренди строком на 50 років частини земельної ділянки орієнтовною площею 0,3400 га для розміщення пункту прийому, зберігання та відвантаження металобрухту чорних металів по вул. () враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів від 16.01.2015 року, керуючись ст.ст. 12, 93, 123 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі” та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. У задоволені клопотання ТОВ «Укрполімет» відмовити. 
  1. Земельну ділянку площею 0,6688 га для обслуговування комплексу будівель (адмінбудинок, навіс-вагова, склад-вбиральня, огорожа) з кадастровим номером 7324510100:04:001:0137 по вул. () передати п.п Капітулі Сергію Сергійовичу в оренду терміном на 49 років. 
  1. Зобов’язати Капітулу С.С. в термін до 01.03.2015 року подати всі

необхідні документи для оформлення договору оренди землі та провести його державну реєстрацію. 

  1.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А. 

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                          М.М. КАРЛІЙЧУК