У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХХХV СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 71-35/2015

02 квітня 2015 року                                                                           м.Сторожинець

Про розгляд рішення виконавчого комі-
тету міської ради № 31 від 11.03.2015 р.
«Про затвердження тарифів на вивіз твердих побутових відходів»

Розглянувши рішення виконавчого комітету міської ради № 31 від 11 березня 2015 року «Про затвердження тарифів на вивіз твердих побутових відходів», беручи до уваги думку депутатів ради про те, що змінювати тариф на вивезення ТПВ е економічною необхідністю для збереження комунального підприємства, однак треба врахувати неспроможність більшості населення міста сплачувати за надані послуги по новим тарифам, у зв’язку з чим необхідно залишити для населення тарифи на рівні прийнятих раніше, враховуючи те, що зміна тарифів пов’язана із підвищенням цін на паливно-мастильні матеріали, збільшенням розмірів податків та підвищенням цін на енергоносії, керуючись Порядком формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 р. № 1010 із наступними змінами, Постановою Кабінету Міністрів України від 17 липня 2014 р. № 269 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”, Постановою Кабінету Міністрів від 1 червня 2011 р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Проводити відшкодування різниці в тарифах на послуги з вивезення твердих побутових відходів КП “Сторожинецьке ЖКГ” для населення за період з 16.04.2015 р. по 30.06.2015 р. за рахунок коштів міського бюджету, залишивши для сплати населенням до 30.06.2015 року наступні тарифи на вивезення твердих побутових відходів:
а) в упорядкованих будинках при нормі вивозу сміття в рік – 2,0 куб.м тариф за 1 куб м 50,403 грн. – з 1 людини – 8,40 грн.;
б) в неупорядкованих будинках при нормі вивозу сміття в рік – 2,1 куб.м тариф за 1 куб м 50,403 грн. – з 1 людини – 8,82 грн.

2. КП “Сторожинецьке ЖКГ” до 10 числа місяця, наступного за звітним, подавати до Сторожинецької міської ради розрахунок різниці в тарифах, виходячи із фактичних витрат на вивезення твердих побутових відходів з врахуванням коливання цін на пальне.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міської ради з питань діяльності виконавчих органів міської ради Киюка С.Р. постійну комісію з питань економіки, бюджету, фінансів (Лягу П.Ю.) та постійну комісію з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва та житлово-комунального господарства (Поляк В.М.).

СЕКРЕТАР
СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ                                                                                Я.В.МАНЧУК