У К Р А Ї Н А

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІІІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 148-38/2015

16 липня 2015 року                                                                               м.Сторожинець

Про внесення змін до Плану діяльності Сторожинецької міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік

Відповідно до Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, на виконання вимог Закону України “Про прискорений перегляд регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування”, Регламенту роботи Сторожинецької міської ради VІ скликання, затвердженого рішенням міської ради № 15/3-2010, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Плану діяльності Сторожинецької міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік, затвердженого рішенням ХХХІІІ сесії VІ скликання № 49-33/2015 від 18 лютого 2015 р. «Про план діяльності Сторожинецької міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік» (додається).

2. Рішення, проект Програми сприяння ефективному розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, громадських організацій та розвитку комунікацій у місті Сторожинець та проект Програми надання фінансової підтримки комунальним підприємствам, що належать до власності територіальної громади міста Сторожинець на 2015-2016 роки підлягають оприлюдненню на офіційному веб-порталі Сторожинецької міської ради в мережі Інтернет.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря Сторожинецької міської ради Манчука Я.В. та постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, гуманітарних та правових питань (Поляк М.І.).

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В.МАНЧУК