У К Р А Ї Н А

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХL СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 190-40/2015

15 жовтня 2015 року                                                                       м.Сторожинець

Про затвердження Програми сприяння ефективному розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, громадських організацій, органів самоорганізації населення та розвитку комунікацій у місті Сторожинець на 2015-2017 роки

Розглянувши проект Програми сприяння ефективному розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, громадських організацій, органів самоорганізації населення та розвитку комунікацій у місті Сторожинець на 2015-2017 роки, враховуючи усі зауваження та пропозиції з даного питання, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму сприяння ефективному розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, громадських організацій, органів самоорганізації населення та розвитку комунікацій у місті Сторожинець на 2015-2017 роки (додається).

2. При реалізації Програми сприяння ефективному розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, громадських організацій, органів самоорганізації населення та розвитку комунікацій у місті Сторожинець на 2015-2017 роки фінансування надається таким об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, громадським організаціям та органам самоорганізації населення, які утворені та зареєстровані відповідно до чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням Програми сприяння ефективному розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, громадських організацій, органів самоорганізації населення та розвитку комунікацій у місті Сторожинець на 2015-2017 роки покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, бюджету, фінансів.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В.МАНЧУК