УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 41-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                                 м.Сторожинець

Про повторний розгляд
заяви Малиша Д.І.

Розглянувши згідно рішення Сторожинецької міської ради №208-40/2015 від 15.10.2015 року повторно заяву гр. Малиша Д.І. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,1623 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Крейтера, враховуючи те, що при розгляді вищезазначеного питання 16.12.2015 року на засіданні постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів у присутності всіх зацікавлених сторін, а саме: гр. Малиша Д.І., Псяровської Л.О. та Косована В.Т. була досягнута домовленість та дана усна згода стосовно оформлення правоустановчих документів на земельну ділянку гр. Малишем Д.І., комісія рекомендувала розглянути на сесії питання щодо надання гр. Малишу Д.І. дозволу на оформлення правоустановчих документів на вищезазначену земельну ділянку після надання Псяровською Л.О. та Косованом В.Т. офіційної згоди в письмовому вигдяді, проте, беручи до уваги те, що гр. Псяровська Л.О. відмовилась від підписання заяви від 21.12.2015 року про надання такої згоди, керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Повторно залишити заяву Малиша Дмитра Івановича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,1623 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Крейтера на довивчення.
2. Розглянути заяву Малиша Дмитра Івановича на настуаній сесії та направити листи Малишу Д.І., Псяровській Л.О. та Косовану В.Т. з пропозицією прийняти участь в роботі постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів при розгляді заяви Малиша Д.І.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Бойчук) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М. КАРЛІЙЧУК