У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
VІІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 123-8/2016

20 липня 2016 року                                                                         м. Сторожинець

Про списання осушувальних
систем з балансу міської ради

Зважаючи на необхідність виділення земельних ділянок учасникам бойових дій (учасникам антитерористичної операції), як таким, що мають право на першочергове відведення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, садівництва і городництва відповідно до п.14 ст.12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», беручи до уваги рішення VІІ сесії VІІ скликання Сторожинецької міської ради № 121-7/2016 від 07 липня 2016 року «Про прийняття на баланс Сторожинецької міської ради осушувальних систем», Відомості про об’єкти майна, що пропонуються до списання станом на 12 липня 2016 року, Акт інвентаризації майна, що пропонується до списання закритої меліоративної мережі в м.Сторожинець ділянка № 1 по вул.Шкільній, Акт інвентаризації майна, що пропонується до списання закритої меліоративної мережі в м.Сторожинець ділянка № 2 по вул.Вашківській, Акт інвентаризації майна, що пропонується до списання закритої меліоративної мережі в м.Сторожинець ділянка № 3 по вул.Видинівського, акт перевірки стану меліоративного матеріального дренажу на землях Сторожинецької міської ради Чернівецької області від 17.06.2016 р., керуючись Порядком списання осушувальних систем, затвердженим рішенням VІІ сесії VІІ скликання Сторожинецької міської ради № 121-7/2016 від 07 липня 2016 року «Про прийняття на баланс Сторожинецької міської ради осушувальних систем», Законом України «Про меліорацію земель», Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Списати з балансу міської ради осушувальні системи згідно Відомості про об’єкти майна, що пропонуються до списання станом на 12 липня 2016 року (вул. Шкільна), Акту інвентаризації майна, що пропонується до списання закритої меліоративної мережі в м.Сторожинець ділянка № 1 по вул. Шкільній, Відомості про об’єкти майна, що пропонуються до списання станом на 12 липня 2016 року (вул. Вашківська), Акту інвентаризації майна, що пропонується до списання закритої меліоративної мережі в м.Сторожинець ділянка № 2 по вул. Вашківській, Відомості про об’єкти майна, що пропонуються до списання станом на 12 липня 2016 року, Акту інвентаризації майна, що пропонується до списання закритої меліоративної мережі в м.Сторожинець ділянка № 3 по вул. Видинівського (додається).

2. Вказане рішення розмістити на сайті Сторожинецької міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Карлійчука І.В., постійну комісію з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва та житлово-комунального господарства (Оленюк А. В.), постійну комісію з питань економіки, бюджету, фінансів (Л.Г.Равлюк).

ТВО СТОРОЖИНЕЦЬКОГО
МІСЬКОГО ГОЛОВИ І.Г.МАТЕЙЧУК