У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
VІІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 126-8/2016

20 липня 2016 року                                                                         м. Сторожинець

Про оренду приміщень

Розглянувши пропозиції приватних підприємців щодо оренди частини приміщення адміністративного будинку по вул. Небесної Сотні, 2, беручи до уваги лист Управління пенсійного фонду України в Сторожинецькому районі Чернівецької області № 3607/01 від 20.07.2016 року «Щодо користування орендованим приміщенням», заслухавши думку депутатів міської ради з даного питання, керуючись Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Залишити питання оренди частини приміщення адміністративного будинку площею 44 кв.м по вул. Небесної Сотні, 2 у м. Сторожинець, на довивчення.

2. Зобов’язати Управління пенсійного фонду України в Сторожинецькому районі Чернівецької області привести зайняті приміщення у відповідний санітарний стан.

3. Повторно розглянути дане питання на наступній сесії міської ради.

4. Вказане рішення розмістити на сайті Сторожинецької міської ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Карлійчука І.В. та на постійну комісію з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва та житлово-комунального господарства (Оленюк А. В.).

ТВО СТОРОЖИНЕЦЬКОГО
МІСЬКОГО ГОЛОВИ І.Г.МАТЕЙЧУК