«Сторожинецька міська рада Сторожинецького району Чернівецької області (адреса: м. Сторожинець, вул. М. Грушевського, 6; тел. 2-12-00) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу земельних відносин та комунальної власності Сторожинецької міської ради Сторожинецького району Чернівецької області.

         Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: наявність громадянства України, вища юридична, технічна або економічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр/спеціаліст зі стажем роботи в органах місцевого самоврядування чи на державній службі не менше 3 років, або за фахом в інших сферах не менш як п’ять років, вільне володіння державною мовою, роботою на персональному комп’ютері.

         Для участі в конкурсі подають наступні документи: заява про участь у конкурсі, заповнена особова картка форми П-2 ДС, 2 фотокартки розміром 4 х 6, копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, копію документу, що посвідчує особу, копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних), декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, копію трудової книжки.

         Документи подаються протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу за адресою: 59000, Чернівецька обл., м. Сторожинець, вул. М. Грушевського, 6, тел. 2-12-00.»