25 травня 2017 року в клубі с.Бобівці завідуючою клубом Рева Г.С. був проведений звітній концерт колективів художньої самодіяльності: «Україно моя, ти одна як життя».
На звітньому концерті були присутні: начальник відділу культури Сторожинецької міської об’єднаної територіальної громади Гаврилюк Андрій Олексійович, в.о. директора Сторожинецького РБНК Кокошина Тетяна Михайлівна, староста с.Бобівці – Григорчук Василь Дмитрович, керівники та працівники установ, а також жителі села.
Наймолодші учасники свята за народним звичаєм зустріли гостей хлібом, сіллю. Ведучі розпочали свято історією України, про минуле і теперішні події, які відбуваються в Україні. На концерті звучали пісні про Україну, пісні і вірші патріотичної тематики. Бібліотекарями була оформлена книжкова виставка: «Земля моя рідна – це моя Україна». Була представлена виставка вишиванок вишивальниці села – Собко А.Г.
Наприкінці свята виступили: начальник відділу культури Сторожинецької міської ради, в.о директора Сторожинецького РБНК та староста села Бобівці, які подякували культпрацівникам та усім учасникам художньої самодіяльності за проведення свята.

100_5367

100_5334

100_5341

100_5357