Пробне ЗНО-2021

Дата публікації: 09.04.2021

ВідМатейчук Ігор

Кві 9, 2021

ПРОБНЕ ЗНО-2021

 

10 квітня 2021 на базі Опорного закладу Сторожинецького ліцею буде проведено пробне зовнішнього незалежного оцінювання для  учасників , які зареєструвались у Сторожинецькому окрузі.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО створені інформаційні сторінки, з яких вони можуть роздрукувати запрошення-перепустку.

При вході до пункту ПЗНО учасник має пред’явити паспорт або інший документ, що посвідчує особу. Пред’явлення копії документа, що посвідчує особу, не дає права на допуск учасника до пункту ПЗНО.

Із собою потрібно мати чорні гелеві ручки. Можна взяти воду у прозорій пляшці.  У разі неучасті особи у пробному ЗНО, сплачені кошти не повертаються. Ця особа має право отримати примірник тестового зошита та правильні відповіді до тестових завдань, звернувшись у триденний термін на пункт пробного ЗНО.

Окрім участі в пробному ЗНО з одного з навчальних предметів, кожний зареєстрований учасник / учасниця зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 та пройти тестування вдома.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику / кожній учасниці потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» упродовж 10–14 квітня.

Результати пробного ЗНО (за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів) буде розміщено в особистих кабінетах усіх учасників оцінювання до 30 квітня.

Відеокоментарі до завдань тестів будуть доступні 11 квітня.

 

МОН, Український і регіональні центри оцінювання просять учасників пробного ЗНО бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома.

 

Якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

 

Всі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу в пункти тестування, так і впродовж усього періоду оцінювання – учасники мають перебувати в масках, мати дезінфектори й користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування.

 

З огляду на те, що епідеміологічна ситуація є швидкозмінною, просимо учасників напередодні оцінювання обов’язково зайти у свої кабінети на сайт Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти та ознайомитися із актуальною інформацією щодо проведення пробного ЗНО.

За актуальної інформацією також слідкуйте на офіційних ресурсах Міністерства освіти і науки України (сайтFacebook-сторінкаTelegram-канал, а також на сайті УЦОЯО.

 

 

Консультант Центру професійного

розвитку педагогічних працівників                              Валентина Багрій

тел.: (37-35) 2-45-97