УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХL СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 201-40/2015

15 жовтня 2015 року                                                                                 м.Сторожинець

Про надання дозволу на розробку проекту
землеустрою щодо відведення земельної
ділянки в оренду

Розглянувши заяви гр. Вітюк Г.І., Копчук О.М., Кроп О.І., Барабаш А.В., Факаса С.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, керуючись ст.ст. 12, 93, 123 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі” та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

             1. Надати дозвіл Вітюк Георгіні Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 3 роки земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення по вул. 

             2. Надати дозвіл Копчук Ользі Михайлівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 10 років земельної ділянки площею 0,0100 га для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення по вул. 

             3. Надати дозвіл Кроп Оксані Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 3 роки земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення по вул. 

             4. Надати дозвіл Барабаш Альоні Вікторівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 10 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,0300 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд із земель житлової та громадської забудови по вул. 

             5. Надати дозвіл Факасу Сергію Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 5 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,0900 га для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення по вул. 

6. Зобов’язати заявників укласти протягом двох місяців договір на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із розробником документації, визначеним ст. 26 Закону України “Про землеустрій”.
Максимальний строк складання документації із землеустрою не повинен перевищувати шести місяців з моменту укладання договору.
7. Вразі невиконання п.6 даного рішення дозвіл на розроблення документації із землеустрою втрачає свою чинність
8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В МАНЧУК