УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХL СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 209-40/2015

15 жовтня 2015 року                                                                               м.Сторожинець

Про розгляд заяви Капітули С.С.

Розглянувши заяву Капітули С.С. щодо виготовлення експертної оцінки для отримання у власність шляхом викупу земельної ділянки, яка перебуває у його користуванні на умовах оренди, беручи до уваги виступи депутатів Сторожинецької міської ради Антонюка В.С., Равлюк Л.Г. стосовно прийняття рішення про відмову в передачі у власність шляхом викупу земельної ділянки площею 0,6688 га по вул. Фізкультурній, 1, зазначивши, що дана територія є стратегічним об’єктом та в разі необхідності може бути використана для розвантаження залізничних вагонів з різного типу вантажем, те що нерухоме майно, яке перебуває у власності Капітули С.С., розташоване тільки на певній частині орендованої земельної ділянки, а решта вільна від будівель та споруд, а також те, що на даний час немає нагальної потреби у продажу даної земельної ділянки, керуючись ст.12 Земельного кодексу України, та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. У задоволені заяви Капітули Сергія Сергійовича відмовити.

2.Земельну ділянку площею 0,6688 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, з кадастровим номером 7324510100:04:001:0137 по вул. Фізкультурній, 1 залишити в користуванні Капітули С.С. на умовах оренди.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк).

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В МАНЧУК