УКРАЇНА
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 43-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                        м.Сторожинець

Про розгляд питання щодо використання
ТзОВ “Мавекс Буковина” земельних ділянок

Заслухавши інформацію провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А. стосовно використання та стану земельних ділянок загальною площею 0,5024 га для будівництва та обслуговування автомобільного комплексу з АЗС по вул.Косівській, які відповідно до договорів оренди землі перебувають у користуванні ТзОВ “Мавекс Буковина”, враховуючи ігнорування керівництвом ТзОВ “Мавекс Буковина” неодноразових звернень Сторожинецької міської ради, постійною комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів було рекомендовано заслухати представника ТзОВ «Мавекс Буковина» на засіданні сесії Сторожинецької міської ради, беручи до уваги те, що представник від ТзОВ “Мавекс Буковина” не з’явився, враховуючи думку депутатів ради з даного питання, керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Прийняти та встановити ТзОВ “Мавекс Буковина” розмір процентної ставки за користування земельними ділянками площею 0,3824 га для будівництва та обслуговування автомобільного комплексу з АЗС та площею 0,1200 га для будівництва та обслуговування АЗС по вул. Косівській на рівні 12 % від нормативної грошової оцінки в рік.
2. Запропонувати ТзОВ “Мавекс Буковина” у 2016 році розпочати роботи по будівництву автомобільного комплексу з АЗС на орендованих земельних ділянках загальною площею 0,5024 га по вул. Косівській.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.О. Бойчук) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М. КАРЛІЙЧУК